Arriba la segona edició del «Take Off» per impulsar l'emprenedoria femenina local

Una iniciativa que serveix com una alternativa d'ocupació vàlida i que busca donar resposta a les necessitats empresarials actuals

09 de juliol del 2021
La segona edició s'enlairarà el proper 4 d'octubre, però les inscripcions ja estan obertes
La segona edició s'enlairarà el proper 4 d'octubre, però les inscripcions ja estan obertes
Després de l'èxit de la primera edició, n'arriba la segona. El programa formatiu i de suport a l'emprenedoria femenina "Take Off" va tancar el primer any amb l'impuls de 12 projectes de dones empresàries santcugatenques. Amb aquesta iniciativa gratuïta, durant els darrers dos mesos les participants han pogut treballar de forma col·laborativa, intercanviant experiències, estimulant la creativitat i potenciant les seves habilitats emprenedores.

El projecte, promogut per l'Ajuntament de Sant Cugat amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), ha permès tirar endavant projectes empresarials liderats per dones "que serveixen com una alternativa d'ocupació vàlida i doni resposta a les necessitats empresarials actuals".

La tinència d'alcaldia de Promoció Econòmica i Ocupació, Elena Vila, assenyala que aquest programa "visibilitza el gran talent femení de la ciutat, de vegades amagat sota rols, estereotips o pressions de gènere" i recalca que és "un clar exemple de la perspectiva de gènere i empoderament de les polítiques municipals que impulsa aquest govern". Així doncs, amb un nombre limitat de places per a 16 dones que tinguin una empresa constituïda a Sant Cugat, ja es poden registrar les inscripcions fins al 20 de setembre a través del formulari de l'OAE. La segona edició s'enlairarà el proper 4 d'octubre.
,
Per la seva banda, la presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, va explicar la passada edició que se sent "molt orgullosa" dels resultats de la iniciativa. Un programa que inculca els valors de la cooperació, la generostitat, compartir... "Sou dones que lluiten per fer realitat els vostres somnis. Juntes no sumem, multipliquem", ha expressat abans de repartir diplomes a les participants en un acte que s'ha celebrat aquest migdia al Celler Modernista.