Una autoescola de Sant Cugat «desapareix del mapa» i la denuncien per estafa

El local està mig buit malgrat haver-se cobrat per avançat cursos i formacions

L'autoescola s'ubica al carrer Manel Farrés, 15
L'autoescola s'ubica al carrer Manel Farrés, 15 | Sergi Baixas
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:26h

Una desena d'alumnes denuncien una "estafa" per part de l'autoescola Fórmula de Sant Cugat, ubicada al carrer Manel Farrés número 15. El local -que va obrir les seves portes a mitjans de 2019- hauria abaixat la persiana deixant a mitges cursos i formacions que s'havien pagat per avançat, tal com va publicar Cugat Mèdia

Segons ha pogut confirmar NacióSantCugat, des de Mossos ja han rebut dotze denúncies tot i que podrien ser més els afectats. Mesos enrere els propietaris havien tancat l'establiment argumentant infeccions per Covid; però fa només unes setmanes, els comerços adjacents van veure'ls buidant material de l'espai. Actualment, l'establiment està mig buit, quedant només alguna taula, cadires i un monitor d'ordinador. S'intueix per la pols de la reixa que fa temps que no s'obre.
 

Imatge de l'interior del local mig buit Foto: Sergi Baixas

Comerciants de la zona apunten a aquest mitjà que fa mesos que "han desaparegut del mapa". Expliquen que diversos afectats s'han apropat per saber què passa amb el centre, tot i que no en saben massa res. Creuen que el matrimoni que portava el negoci "no ha actuat de mala fe" i que probablement s'han vist obligats a tancar en no poder fer front a les despeses en un any especialment dur i marcat per la pandèmia.  

 

Per la seva banda, els alumnes assenyalen que l'autoescola no respon les trucades ni els whatsapps -com hem pogut comprovar- i temen haver perdut els diners. El cos policial català confirma que els propietaris estan imputats per un presumpte delicte d'estafa malgrat que encara es manté la investigació oberta.