Ingressa a presó un home per abusos i agressions sexuals a Sant Cugat

Actuava abans d'iniciar la jornada laboral, ocultant el rostre, i en zones que coneixia

Els Mossos detenen un pare i un fill per vendre haixix a menors d'edat
Els Mossos detenen un pare i un fill per vendre haixix a menors d'edat | Mossos d'Esquadra
A.H.
02 de juliol del 2021
Actualitzat a les 20:06h
Un home de 40 anys ha ingressat a presó com a presumpte autor de cinc delictes d'abusos sexuals, tres d'agressions sexuals i també se l'acusa d'exhibicionisme a la via pública a Sant Cugat del Vallès. La Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d'Esquadra el va detenir el passat 21 de juny en un complex operatiu, tal com ha assenyalat la policia catalana. 

La investigació va arrencar el passat mes de desembre en tenir coneixement d'aquests fets i van descobrir de l'empresonat "paràmetres de coincidència" en actes delictius que no havien estat resolts. Així, els membres de l'UCAS van trobar dos casos de 2020 en els quals el s'havia actuat amb el mateix modus operandi, abordava les dones pel carrer i els "hi feia tot tipus de tocaments", i van relacionar-ho amb el detingut. 

No obstant, tal com han precisat els Mossos, el suposat autor "prenia moltes mesures de seguretat" per no ser identificat ni reconegut per les seves víctimes, com per exemple, actuava abans de la seva jornada laboral, vestit amb la roba de la feina, en zones on hi havia poca presència de gent i que ja coneixia. A més, s'ocultava el rostre per evitar que el reconeguessin posteriorment. 

Tot plegat, segons ha reconegut la policia catalana, ha estat un treball "d'una gran complexitat", perquè gràcies aquestes prevencions no es disposava de cap imatge del detingut que haurien pogut les càmeres de seguretat. 

Detenció a primera hora del matí
Els investigadors amb totes aquestes pistes van organitzar diferents dispositius de vigilància per donar amb l'agressor. Finalment, el van enxampar el passat 21 de juny al voltant de les set del matí. Dos dies després va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés en un centre penitenciari