La Festa Major de Mira-sol pateix canvis d'última hora davant la creixent incidència de la Covid

El barri santcugatenc viurà la seva festivitat local a mig gas i amb activitats supeses del 9 a l'11 de juliol

Tir amb art a la Festa Major de Miras-sol
Tir amb art a la Festa Major de Miras-sol | Aj. Sant Cugat
S.B.
09 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:47h
Torn de la Festa Major a mig gas de Mira-sol. El barri santcugatenc viurà la seva pròpia festivitat local el cap de setmana del 9, 10 i 11 de juliol amb més d'una vintena d'activitats malgrat que algunes s'han hagut de cancel·lar a última hora davant la creixent incidència de la Covid-19 a Sant Cugat. La Coordinadora Sociocultural i l'Ajuntament presenten un programa adaptat a la pandèmia que vetlla per garantir la seguretat de la població contra la Covid-19. 

En aquest sentit, tots els espectacles seran estàtics amb escenaris a l'aire lliure mentre que les activitats tindran lloc en superfícies perimetrades amb aforament limitat i control d'accés, en conconrdança amb les restriccions establertes del Procicat. Per participar-hi caldrà reservar entrada a la web santcugat.cat a partir d'aquest divendres 2 de juliol. 

El tret de sortida oficial el donarà el tradicional pregó que anirà a càrrec de la primera promoció d'alumnat d'ESO de l'Institut-Escola Catalunya. Entre les novetats d'enguany destaca l'aposta pel públic familiar, que comptarà amb més activitats com els tallers artístics a càrrec de Koala Art for Kids o l’espectacle familiar “Baobab”, a càrrec de la Cia. La Pera Llimonera, Premi del Públic al millor espectacle de la Mostra d’Igualada 2019. 

Per altra banda, també s’amplia l’oferta musical, amb un concert després del pregó a càrrec de Mosaic, que se suma a la Nit Jove, de divendres i al concert de Latin jazz, previst per dissabte.

Pel que fa als actes més tradicionals, no faltaran la bicicletada, les representacions teatrals de les companyies locals Mira-sol teatre i dXoc Teatre o les havaneres, que tancaran la celebració.

Divendres 9 de juliol: pregó de Festa Major; Mosaic en concert*; obra teatral "El carrer Franklin" de la mà de la companyia de teatre de Mira-sol i els concerts de nit amb Sr. Wilson i Belén Natalí*. (*Algunes activitats s'han suspès a última hora davant la creixent incidència de la Covid-19 a Sant Cugat)

Dissabte 10 de juliol: tallers artístics tir amb art i mural fluor; espectacle familiar "Papanatas Band" a càrrec de Marta de Marte; campionat de petanca, partides d'escacs; "Quatre píndoles" de la companyia dXoc Teatre; sardanes amb la cobla contemporània; taller de patinet i skate; i Rafa Madagascar Latin Jazz Sextet en concert. (*Algunes activitats s'han suspès a última hora davant la creixent incidència de la Covid-19 a Sant Cugat).

Diumenge 11 de juliol: bicicletada popular; espectacle familiar "Baobab" de la companyia La Pera Llimonera; contacontes "La llegenda del Boc de Can Vernet"; portes obertes a l'hort de Mira-sol; mostra de balls i cantada d'havaneres. 

Programa Festa Major by naciodigital on Scribd