festa major 2021

L'alcaldessa de Sant Cugat fa una crida a posar-se la mascareta a tots els actes de Festa Major

Ingla recorda que "la pandèmia encara no ha acabat"

per Anna Mira, Sant Cugat, Catalunya | 27 de juny de 2021 a les 17:36 |
Matinada bastonera de Festa Major. | Aj. Sant Cugat / Julio Diaz
A l'equador de la Festa Major de Sant Cugat, i amb la posada en marxa de la normativa que permet no portar mascareta als espais exteriors, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha recordat que la "pandèmia no ha acabat" i fa una crida a posar-se-la. 

L'alcalessa ha insistit que aquesta és la festa del retrobament i que les activitats omplen les places i carrers de Sant Cugat però "hem de continuar fent ús de la mascareta a totes les activitats de la Festa Major, també les exteriors perquè una de les causes dels contagis són les aglomeracions". 

 
Enguany una de les novetats més esperades és el doble castell de focs que es farà de manera simultània perquè la ciutadania no s'hagi de desplaçar tant i evitar així, aglomeracions. El cel il·luminat es podrà veure des de diferents punts de la ciutat. En concret, l'Ajuntament recomana diversos punts: La Guinardera, Can Mates, zones elevades de Mira-sol, Can Magí nord i sud, Roquetes i el Parc Central. També s'inclou dins de la programació, els actes de la celebració del Dia de l'Orgull LGTBI, el 28 de juny. 


Programa 2021 by naciodigital on Scribd

 

Participació