Aquest any sí: avui comença la Festa Major de Sant Cugat

Del 25 al 29 de juny els santcugatencs poden gaudir de diverses activitats per a tota la família

Foto de famíllia de la Festa Major de Sant Cugat 2021.
Foto de famíllia de la Festa Major de Sant Cugat 2021. | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
25 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:04h
Després d'un any senseFesta Major a Sant Cugat, aquest divendres 25 de juny arrenquen cinc dies de festa grossa a la ciutat, fins el dimarts 29, diada de Sant Pere. La festa del retrobament l'han batejat des de l'Ajuntament. Una Festa Major que sense dubtes arriba amb més ganes que mai. En total s'han programat més d'un centenars d'activitats per a tota la família.

Per assistir-hi cal reservar entrades a la pàgina web de l'Ajuntament i algunes activitats ja s'han exhaurit. Aquesta tarda, a partir de les 19 hores es farà la mostra dels entremesos dels seguicis de Festa Major i el pregó, a càrrec de quatre joves de la ciutat. 

En total, un centenar d'activitats per a tots els públics que es faran a 13 espais diferents de la ciutat. Entre les novetats, s'estrenarà la sala Clavé de la Unió Santcugatenca, per les activitats infantils. Els Jardins del Vallès es convertiran en un gran cinema a la fresca i també acolliran els actes del CPA i l a plaça Victòria dels Àngels acollirà les activitats de foc i les de dansa aèria. Un altre espai que se suma és l'Escola Joan Maragall que acollirà la Festa Major Alternativa i el StQ Black. 

Una altra de les novetats és el doble castell de focs que es farà de manera simultània perquè la ciutadania no s'hagi de desplaçar tant i evitar així, aglomeracions. El cel il·luminat es podrà veure des de diferents punts de la ciutat. En concret, l'Ajuntament recomana diversos punts: La Guinardera, Can Mates, zones elevades de Mira-sol, Can Magí nord i sud, Roquetes i el Parc Central. També s'inclou dins de la programació, els actes de la celebració del Dia de l'Orgull LGTBI, el 28 de juny. 



Programa 2021 by naciodigital on Scribd