ple municipal

Sant Cugat destinarà 1,5 milions d'euros més a mesures contra la Covid

El ple municipal ha aprovat una modificació del pressupost de 5,5 milions d'euros

per A.M, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 23 de juny de 2021 a les 11:00 |
Ple municipal del mes de juny de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
El ple municipal d'aquest mes de juny ha aprovat destinar 1,5 milions d'euros més a mesures contra els efectes de la pandèmia de la Covid-19. Uns diners que provenen d'una modificació pressupostària del romanent de tresoreria que s'ha aprovat amb els vots contraris de Junts i l'abstenció de Cs. 

En total, la partida contempla una modificació de 5,5 milions dels quals hi ha dues partides de 600.000 i 450.000 euros que es destinaran a les empreses. 300.000 euros es destinaran a les subvencions a comerços per la campanya de vals de descompte, 100.000 més a recursos humans o gairebé mig milió d'euros a la contractació de juristes. També s'ha aprovat destinar 367.000 euros d'indemnització a la UTE adjudicatària de la construcció del complex de Mira-sol, que va parar les obres per falta de crèdit. 


Aquesta modificació, defensada pel tinent d'alcalde d'Hisenda, Pere Soler, ha estat durament criticada per l'exresponsable d'Economia, Carles Brugaroles. El regidor de Junts considera que aquesta és "la pitjor pràctica pressupostària possible", ja que segons ell evidencia que "el pressupost aprovat el passat mes de maig es va quadrar de qualsevol manera". 

"Aquesta modificació barreja més de 70 modificacions, no sé on veuen el bon govern i la transparència", li ha etzibat. Per la seva banda, Soler ha expressat que "som coherents ja que des del primer moment vam dir que la despesa de la Covid-19 vindria dels romanents i no del pressupost ordinari". 

 

Participació