Sant Cugat Comerç dona el tret de sortida a les rebaixes d'estiu amb descomptes

L'associació santcugatenca del comerç local organitzarà l'esdeveniment dels dies 21 al 26 de juny

a
a | Sant Cugat Comerç
S.B.
21 de juny del 2021
A partir d'avui i fins el 26 de juny, Sant Cugat Comerç dona el tret de sortida a les rebaixes d'estiu a través de la nova campanya "Mira i vine: Vídeo & Shopping Days". Una activitat comercial que combinarà el format virtual i el físic amb la voluntat d'incentivar les vendes en els comerços de la ciutat i poder arribar a un públic més ampli a través d'Internet.

Així doncs, a partir d'avui, els comerços associats realitzaran un showroom virtual on exposaran a través d'una sèrie de vídeos corporatius, les promocions i ofertes més destacades que els clients podran trobar en substitució a la tradicional "Botiga al carrer". Posteriorment, els santcugatencs podran descarregar-se vals de descompte per poder-los bescanviar el proper dissabte 26 de juny.

"Estem molt satisfets del suport majoritari dels comerços associats envers aquesta nova iniciativa comercial. Des de Sant Cugat Comerç, entenem que ens hem d’adaptar a aquesta nova realitat, i considerem que el futur del comerç de proximitat passar per combinar la botiga física i en línia", assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç. "Durant la setmana els comerços podran mostrar els seus productes amb la
finalitat de captar l’atenció dels clients, i que aquests visitin els seus establiments durant la jornada de dissabte".

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç i la restauració de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.