piscines

Les piscines municipals de Sant Cugat reobren per a l'estiu

També s'estrena una nova app per a comprar entrades i abonaments

per S.B., Sant Cugat del Vallès | 16 de juny de 2021 a les 20:00 |
La piscina municipal del Parc Central | Teampartners

Remulla't a Sant Cugat! Les piscines municipals donen la benvinguda a la nova temporada d'estiu amb una nova aplicació mòbil per a comprar entrades i abonaments. Així doncs, a partir del proper dimecres 23 de juny, les portes de les piscines del Parc Central i de la Floresta que es mantindran obertes fins al 31 d'agost. A més a més, en cas d'onada de calor (nivell de risc 3), l'entrada serà gratuïta per a tots els santcugatencs -establint-se torns d'estança de dues hores per augmentar la rotació-.

Pel que fa a l'horari serà d'11 h del matí fins a les 20 h durant els mesos de juny i juliol (fins a les 19.30 h els caps de setmana i festius); i d'11 a 19.30 h durant el mes d'agost (fins a les 19 h els caps de setmana i festius). 


En relació amb la compra d'entrades i abonaments online s'estrena una nova aplicació mòbil com a novetat d'enguany. Amb "EntradesPiscina" podràs obtenir els teus tiquets des de casa i sense haver de fer cua. Malgrat tot, l'opció de comprar-les de forma presencial al mateix equipament també es mantindrà. 

Arran de la Covid-19, l'Ajuntament ha elaborat un seguit de normes de seguretat per oferir un espai segur. Així doncs, s'haurà de garantir la distància entre els usuaris i es mantindrà un aforament reduït de 184 persones a Parc Central i 141 a la Floresta. Serà obligatori dur la mascareta per moure's per la instal·lació, s'establiran circuits de circulació i espais amb gel hidroalcohòlic. 


Els vestuaris estaran oberts però sense accés a les dutxes interiors. També es faran rondes de desinfecció extraordinàries en diversos moments del dia i es contractarà personal de reforç per millorar l'atenció dels usuaris. També es garantirà la traçabilitat en cas de produir-se algun contagi.

Els cursets de natació es realitzaran les tardes de dilluns a divendres durant els mesos de juliol i agost. També s'oferiran cursos tant per infants com per adults i activitats d’aiguagim i aigua to.

 

Preus per als cursets de natació 2021 de Sant Cugat Foto: Ajuntament de Sant Cugat

 

Participació