Quintuplica la taxa d'alcohol permesa i s'estampa contra la rotonda de l'Arxiu Nacional de Catalunya

El SEM es va desplaçar fins al lloc dels fets però no va caldre assistència

Vehicle accidentat a la rotonda de l'Arxiu Nacional de Catalunya de Sant Cugat.
Vehicle accidentat a la rotonda de l'Arxiu Nacional de Catalunya de Sant Cugat. | A.M
A.M
16 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:47h
Insòlita imatge la que s'ha vist aquest dimecres 16 de juny al matí a la rotonda de l'Arxiu Nacional de Catalunya de Sant Cugat. Un vehicle literalment estampat contra un arbre damunt de la rotonda ha cridat l'atenció als més matiners quan anaven a treballar. A quarts de vuit del matí un vehicle de la Policia Municipal ha precintat el cotxe i més tard la grua se l'ha endut. 

Segons han confirmat fonts municipals a NacióSantCugat, el conductor del vehicle que es va estavellar va donar 1,49 mg/l d'alcoholèmia positiva, multiplicant gairebé per sis la taxa permesa. Els fets han passat aquesta matinada a les 02.30 h a la plaça del Vi cruïlla amb el carrer de Jaume I. 

El vehicle, un Audi Q5, hauria xocat primer contra la senyal situada a la carretera de Vallvidrera, direcció Valldoreix, i hauria acabat xocant contra un dels arbres que hi ha a la mateixa rotonda. Des del SEM asseguren que tot i que es va activar una ambulància, una vegada allà es va desestimar l'atenció perquè no va fer falta. Els agents han obert diligències penals.