Successos

Aquest és el misteriós intrús del clavegueram de Sant Cugat

Quelcom estrany obstruïa el pas de l'aigua que s'ha hagut de tallar amb llances d'aigua d'alta pressió

per S.B. , Sant Cugat del Vallès, 10 de juny de 2021 a les 18:44 |
La imatge que s'han trobat els tècnics quan han obert la claveguera | Sorea
L'entremat de clavegueres de les ciutats sovint guarden secrets. Un món subterrani sota els nostres peus replet d'aigües fecals, pudors i monstres. Sí, això és el que s'han trobat els tècnics de Sorea aquest matí durant unes tasques de manteniment al centre de Sant Cugat, a l'avinguda de Gràcia de l'Eixample. 
  La xarxa estava bloquejada per quelcom estrany i obstruïa el degut pas de l'aigua. La sorpresa ha estat quan han identificat el causant com una compacta massa d'arrels a l'interior del pou. Un fet poc habitual però que deixa imatges que juguen en el llindar de l'espectacularitat i del fàstic. 


Tal com han explicat fonts de Sorea a NacióSantCugat, les arrels van anar creixent sense generar incidències fins que el particular va notar que tenia problemes de retorn de l’aigua i el desguàs. Es va procedir a revisar l’escomesa del particular i es va detectar que les arrels ja arribaven a la xarxa.

Per desbloquejar la via, s'han hagut de tallar les arrels amb llances d'aigua d'alta pressió  i s'ha realitzat una profunda neteja hidrodinàmica per desembossar l'espai i restablir el funcionament de les escomeses.

 

Participació