Successos

Aquest és el misteriós intrús del clavegueram de Sant Cugat

Quelcom estrany obstruïa el pas de l'aigua que s'ha hagut de tallar amb llances d'aigua d'alta pressió

per S.B., Sant Cugat del Vallès | 10 de juny de 2021 a les 18:44 |
La imatge que s'han trobat els tècnics quan han obert la claveguera | Sorea
L'entremat de clavegueres de les ciutats sovint guarden secrets. Un món subterrani sota els nostres peus replet d'aigües fecals, pudors i monstres. Sí, això és el que s'han trobat els tècnics de Sorea aquest matí durant unes tasques de manteniment al centre de Sant Cugat, a l'avinguda de Gràcia de l'Eixample. 
  La xarxa estava bloquejada per quelcom estrany i obstruïa el degut pas de l'aigua. La sorpresa ha estat quan han identificat el causant com una compacta massa d'arrels a l'interior del pou. Un fet poc habitual però que deixa imatges que juguen en el llindar de l'espectacularitat i del fàstic. 


Tal com han explicat fonts de Sorea a NacióSantCugat, les arrels van anar creixent sense generar incidències fins que el particular va notar que tenia problemes de retorn de l’aigua i el desguàs. Es va procedir a revisar l’escomesa del particular i es va detectar que les arrels ja arribaven a la xarxa.

Per desbloquejar la via, s'han hagut de tallar les arrels amb llances d'aigua d'alta pressió  i s'ha realitzat una profunda neteja hidrodinàmica per desembossar l'espai i restablir el funcionament de les escomeses.

 

Participació