La brigada municipal va retirar per error el mural #NoVullMarxar

Des de Cultura s'han posat en contacte amb l'artista per veure com donar-li continuïtat a l'exposició

El mural #NoVullMarxar de Ramón Ferreira
El mural #NoVullMarxar de Ramón Ferreira | ERC Sant Cugat
S.B.
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:12h

L'Ajuntament de Sant Cugat admet que l'exposició #NoVullMarxar, ubicada al pont del carrer Manel Farrés del Parc Central, va ser retirada pel servei de neteja municipal degut a un "error de coordinació". Fonts municipals expliquen la paret es va autoritzar per acollir la mostra, però no es va arribar a notificar aquest permís a la brigada.

En qualsevol cas defensen el paper de la brigada que en tot moment va fer la seva feina, ja que tenen la instrucció de retirar tots els cartells que hi hagi a la via pública. 

Sigui com sigui, des del consistori lamenten la situació i el greuge ocasionat a l'artista; cal recordar que aquesta mostra va guanyar la convocatòria "Projectes en Obert 2020" de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents. Amb voluntat de reparació, des de la regidoria de Cultura ja s'han posat en contacte amb l'artista per recuperar l'exposició i tornar-la a instal·lar.

#NoVullMarxar és un mural fotogràfic de desenes de santcugatencs que, arran del preu desorbitat de l'habitatge a la ciutat, són expulsats del municipi per trobar altres residències més accessibles.