Vetencobreix clama la dimissió del deganat: «Ens heu donat l'esquena»

El grup de suport de les assetjades denuncia que la institució s'ha preocupat més de la imatge que per la presència d'un "professor agressor"

Imatge de la facultat de veterinària de la UAB
Imatge de la facultat de veterinària de la UAB | UAB
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:47h

El col·lectiu vetencobreix, que va destapar un presumpte cas d'assetjament, intimidació i vexacions a diversos membres de la comunitat educativa per part d'un professor de la Facultat de Veterinària de la UAB, reclama la dimissió del deganat.

A través de les xarxes socials, el grup de suport denuncia que el deganat "s'ha preocupat més per la seva imatge que per la presència d'un professor agressor". "Ens heu donat l'esquena" afegeixen en el comunicat. 
  El text continua exposant que aquesta no ha estat la primera vegada que han patit males praxis i conductes denunciables -les estudiants afirmen que el comportament d'aquest docent s'arrossega des de fa més de deu anys-, però sí apunten que volen que sigui l'última. 

Cal recordar que la Comissió Tècnica Asseguradora, l'òrgan encarregat d'obrir una investigació per tal d'esclarir els fets, ja s'ha posat en marxa. Aquesta acabarà elevant una proposta d'actuació -subjecte de recurs- al rector que serà el responsable d'emetre una resolució. En el mentrestant, el CTA podria prendre immediatament mesures cautelars si així ho considerés oportú com ara canvis d'horari o de grup o, inclús, canvi de lloc de treball; així com facilitar l'acompanyament de la denunciant.