El Monmany s'omple de música pel nou cicle de concerts

Els músics Elisabet Franch i Albert Guinovart van encisar a la seixantena d'espectadors

La flauta de Franch i el piano de Guinovart
La flauta de Franch i el piano de Guinovart | EMD Valldoreix
S.B.
07 de juny del 2021

Elisabet Franch i Albert Guinovart han donat el tret de sortida a l'edició 2021 del Cicle de Concerts a Can Monmany. Amb el so de la flauta i del piano, s'ha presentat el segon treball d'estudi de la flautista santcugatenca "Franch plays Franck". 

Una seixantena d'espectadors que van exhaurir l'aforament limitat del recinte a causa de la Covid, van poder gaudir de la intensa però delicada interpretació dels dos músics. Sota l'ombra del Puigmadrona, van plasmar la nova etapa de maduresa i personalitat musical de Franch després d'una exitosa trajectòria internacional com haver tocat al Carnegie Hall de Nova York. L'excel·lència de Guinovart a les tecles del piano va permetre una compenetració entre els dos artistes immillorable. 

Aquest Cicle tindrà continuació el proper dissabte a les 21:45 h amb el recital del Trio Claret -format pel prestigiós violinista Gerard Claret i els seus dos fills, Sergi (violí) i Jordi (viola)- amb un repertori de grans clàssics com Bach, Beethoven o Mozart, però també amb temes més moderns com Sinatra, Piazzola o Sting.