El Dia Internacional de la Música se celebrarà al Parc Central

Es farà el dissabte 19 de juny amb propostes per a tots els públics

La zona del Parc Central de Sant Cugat
La zona del Parc Central de Sant Cugat | Aj. Sant Cugat
A.M
07 de juny del 2021
Enguany el Parc Central serà l'escenari santcugatenc per celebrar el Dia Internacional de la Música, el pròxim 21 de juny. En caure en dilluns, les actuacions d’aquesta 9a edició s’avancen al dissabte 19 de juny per arribar a més públic. 

La Taula d’Arts Escèniques Musicals de Sant Cugat, formada per diferents entitats musicals i escoles de música de la ciutat, ha preparat una variada programació amb actuacions a l’aire lliure. Després d’un any i mig de pandèmia, la Comissió de la Taula de Música, ha volgut tornar a apropar la ciutadania a la música en viu i per tal d’evitar aglomeracions de persones, ha escollit espais oberts i envoltats de natura com a marc dels concerts.

La tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que "la música torna al carrer, i ho fa en un lloc nou, especial: el Parc Central, on natura i cultura sumen energies per crear un ambient únic". La responsable cultural fa una crida a la ciutadania a "gaudir de la sonoritat d’aquests tres escenaris a l’aire lliure i de les interpretacions de les escoles i entitats de Sant Cugat". 

Tots els espais i escenaris on hi haurà espectacles compliran amb la normativa de seguretat que marca actualment el Procicat i comptaràn amb un pati de cadires tancat i amb aforaments limitats, registre d'entrada i l'obligatorietat de portar mascareta en tot moment. 

Programació i horaris 

De les 11 a 14 h i de 17 a 21 h els santcugatencs podran gaudir de música a tres escenari del Parc Central. La pista esportiva (C. Manel Farrés cantonada C. Mercè Rodoreda), l'espai amb arbrat a tocar del pont a sota del C. Pere Serra i l'escenari sota el pont gran del parc, escollit per la seva bona acústica per a fer actuacions sense amplificació. La programació inclou orquestres, bandes, combos de música moderna, corals, música tradicional, grups de cambra, batucada i havaneres, etc.

Finalment, la Pua-Oficina Musical, que celebra el 6è aniversari, s’afegeix també a la celebració tot programant dos concerts gratuïts que es faran a la terrassa del Casal Torreblanca: a les 20:00 h, Marina BBface & Frank Montasell i a les 21:30 h, Pepe Nada. 

Arrodoneix la proposta de celebracions del Dia Internacional de la Música el concert del Duo Pekata Mundi, a l’Aula Magna de l’Escola Municipal de Música, a les 19:30 h.