Vols aprendre l'art del Lettering?

L'Ateneu santcugatenc acollirà un programa del dissenyador professional de Pompi Studio Gerard Rodríguez

El lettering és l'art de dibuixar lletres
El lettering és l'art de dibuixar lletres | Cedida
S.B.
07 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:57h

Mai has sentit curiositat per aprendre l'art de dibuixar amb les lletres? L'Ateneu santcugatenc acollirà a principis de juliol un taller d'una pràctica que en els darrers anys està agafant embranzida perquè puguis endinsar-te en el món del "Lettering". 

Una disciplina artística d'orígens antics que ha guanyat molta popularitat davant la recuperació de la cultura "Do it yourself" (Fes-t'ho tu mateix, en anglès). De la mà del dissenyador professional i fundador de Pompi Studio, Gerard Rodríguez, t'endinsaràs a la capacitat de transmetre missatges directes i amb una personalitat visual única.

"Més enllà de la pràctica professional, durant els últims anys, el lettering s’ha anat posicionant com una afició amateur que permet aglutinar persones amb inquietuds per la il·lustració, la literatura o el coaching i que troben en aquesta pràctica una forma ràpida i efectiva d’expressar les seves inquietuds o bé de crear regals o objectes personalitzats", exposa Rodríguez.
 

Imatge de participants en un taller de lettering de Pompi Studio Foto: Cedida


"La quantitat d’estils existents, la llibertat creativa, la senzillesa dels materials necessaris i la rapidesa amb la qual s’aconsegueixen resultats satisfactoris són algunes de les qualitats que han fet del lettering una afició amb cada dia més seguidors", afegeix.

En el taller aprendràs els primers conceptes i començaràs a dibuixar els teus primers esbossos. A més, també recolliràs els coneixements tècnics i materials necessaris per continuar desenvolupant aquest món i expandir el teu univers artístic. 

En total seran tres classes de taller -dimarts i dijous de 19 h a 21 h del 6 al 13 de juliol- per un preu de 45 euros (40 euros per socis de l'entitat). Pots inscriure't, aquí