Detenen un jove per entrar a robar en una casa de la Floresta

Les càmeres de seguretat van permetre la identificació del noi

Agents dels Mossos d'Esquadra.
Agents dels Mossos d'Esquadra. | Mossso
A.M
03 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:28h
Els Mossos d'Esquadra ha detingut un noi de 18 anys i veí de Sant Quirze del Vallès, com a pressumpte autor d'un robatori amb forçaen una casa de la Floresta, a Sant Cugat. Els fets van passar aquest dilluns 31 de maig a la tarda quan els agents van rebre l'avís que s'havia produït una intrusió en una casa del carrer Bonavista de Sant Cugat del Vallès.

Els operadors van explicar als agents que havien visualitzat, a través de les càmeres de seguretat, com un home vestit amb una samarreta vermella i una bandolera accedia al domicili. En arribar al lloc, la policia va comprovar que la porta de l'habitatge havia estat forçada.

Es va donar la circumstància que, mentre esperaven que arribessin els propietaris per comprovar l'estat de la casa, els agents van veure tres persones que caminaven per un carrer proper i un dels tres homes coincidia amb la descripció facilitada de l'home que havia entrat a la casa.

Un cop identificats els tres homes els agents van relacionar un d’ells amb el presumpte autor dels fets i el van detenir per un delicte de robatori amb força. L'arrestat va passar a disposició del jutjat i va quedar en llibertat amb càrrecs.