Anul·lat el Concurs d'arrossos de la Festa Major de Sant Cugat

La festa gran de la ciutat se celebrarà del 25 al 29 de juny amb activitats adaptades a la pandèmia

Imatge d'una edició del Concurs d'arrossos.
Imatge d'una edició del Concurs d'arrossos. | Aj. Sant Cugat
Redacció
27 de maig del 2021
Actualitzat el 03 de juny a les 17:22h
La 41 edició del Concurs d'arrossos que organitza l'Associació dels Amics dels Veterans i de la Regalèssia per la Festa Major de Sant Cugat ha quedat posposada per l'any vinent. Tot i la millora de les dades sanitàries, l'entitat organitzadora no les veu suficients per ajuntar les gairebé 5000 persones que aplegava el concurs en edicions anteriors. 

No obstant això, la Festa Major d'enguany se celebrarà amb activitats adaptades a les mesures sanitàries, del 25 al 29 de juny. El tradicional Ball del Paga-li, Joan serà només d'adults, amb mascareta i amb un límit de 40 parelles.

La Comissió del Paga-li, Joan, formada per membres de l'Esbart i el Grup Mediterrània, ja ha obert les inscripcions per aquells que vulguin participar en el ball, que es farà com cada any als jardins del Paga-li, Joan el dia 29 de juny, diada de Sant Pere, al vespre.

Els assajos, en marxa des del dia 24 de maig, es faran fins al 21 de juny al Celler Modernista, els dilluns i divendres de 20 h a 21 h. Els dos darrers assajos tindran lloc als jardins del Paga-li, Joan.