1 de 10
Nova legislatura

La santcugatenca, Natàlia Garriga, nova consellera de Cultura

Actualment és la secretària de Política Cultural, Educació i Esports

Natàlia Garriga al centre de la imatge. | ACN
per Anna Mira, 24 de maig de 2021 a les 20:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cartera de Cultura es queda a Sant Cugat. La nova consellera serà Natàlia Garriga (ERC), segons assenyalen diverses fonts consultades per NacióDigital. Rebrà el relleu de la fins ara consellera, també santcugatenca, Àngels Ponsa (Junts). Actualment Garria és la secretària de Política Cultural, Educació i Esports.

Nascuda l'11 maig de 1969,​​ Garriga és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i té un Mestratge en funció directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També ha cursat el Postgrau de comptabilitat per a advocats, a la Facultat Empresarials Universitat de Barcelona.


La santcugatenca exerceix de directora de serveis del Departament de Vicepresidència i Economia i Hisenda del Govern. Va començar a treballar a la Generalitat de Catalunya l’any 1989, al Departament d’Economia, a l’Institut Català del Crèdit Agrari. També ha estat al Departament de la Presidència i al de Cultura. Va ser gerent, entre 2007 i 2016, de l’Institut Català de les Empreses Culturals i professora d’Introducció al Dret dels estudis d’Economia i Empresa, entre 1998 i 2014, a la UOC.

És militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2001. Ha estat a l’Executiva de la Sectorial de Justícia i els darrers anys ha estat membre de la Sectorial d’Administracions Públiques. També és sòcia d'Òmnium Cultural i de Juristes per la llengua.


Amb la marxa de Damià Calvet al capdavant de Territori i Sostenibilitat i Àngels Ponsa, de moment seran dos els santcugatencs que seguiran en el nucli fort del govern d'Aragonès: Natàlia Garriga i Jordi Puigneró que serà el vicepresident de l'executiu.


 

Participació