Eleccions a Sant Cugat Empresarial: Joan Franquesa no repetirà a la presidència

S'inicia el període de presentació de candidatures per a la renovació de la Junta Directiva

L'actual president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa
L'actual president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa | Sant Cugat Empresarial
Redacció
24 de maig del 2021

Joan Franquesa no es presentarà a la reelecció com a president de l'associació Sant Cugat Empresarial. L'actual mandatari, que ha liderat l'entitat durant els darrers sis anys, ha anunciat la seva decisió durant la Junta Directiva celebrada aquest passat divendres a les instal·lacions del QGAT.

Així doncs, s'ha produït la dissolució de la mateixa i s'ha formalitzat l'obertura oficial de la convocatòria del procés electoral i el període de presentació de candidatures per a la renovació de la Junta Directiva, que, juntament amb l'Assemblea, és el màxim òrgan de l'associació. El període de presentació de candidatures tindrà com a data límit el proper dilluns 31 de maig. 

La nova junta, per un mandat de tres anys, sorgirà després de les votacions que tindran lloc el proper dia 17 de juny per part dels representants de les empreses associades que hi participin. 

Per la seva banda, la tinència d'alcaldia d'Empresa i Comerç Elena Vila ha volgut agrair la tasca durant aquests anys a Franquesa per "la seva entrega, pel seu tarannà i per la seva gran contribució" a Sant Cugat.