El festival de música negra StQ Black torna amb diversos concerts durant el mes de juny

'A Ciegas', Koko Jean & The Tonics o Tonia Richii són alguns dels grups que tocaran en la setena edició del festival

Cartell promocional de la setena edició del StQ Black.
Cartell promocional de la setena edició del StQ Black. | Cedida
Redacció
25 de maig del 2021
La setena edició del festival de música negra StQ Black, que organitza Sotasons amb l'Ajuntament de Sant Cugat, se celebrarà del 9 al 20 de juny del 2021 amb una programació sota el lema "Una qüestió de fe". Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web del festival. 

StQ Black s'iniciarà el 9 de juny amb una xerrada al Casal Torreblanca sobre la influència de la religió i les seves comunitats en la música afroamericana. El dijous 10, el grup A Ciegas tocarà al cicle de concerts de Jazzenviu al Bocamoll. 

Els dies 11 i 12, el Casino de la Floresta acollirà les actuacions de Koko Jean & The Tonics, Esmeralda Colette & The Mother Mass, Tonia Richii i The Slingshots. Diumenge 13, el Cor Dona Gospel, una iniciativa per ajudar a dones en situació de marginació social, cantarà al Claustre del Monestir. Dissabte 19, Urban Clash actuarà al Mercantic en una jornada dedicada a la música i la cultura urbana amb activitats de dansa o improvisació de hip-hop. El festival tancarà el dia 20 amb el concert de petit format de Guayaba a La Rampa 23.