Cultura

El festival de música negra StQ Black torna amb diversos concerts durant el mes de juny

'A Ciegas', Koko Jean & The Tonics o Tonia Richii són alguns dels grups que tocaran en la setena edició del festival

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 25 de maig de 2021 a les 09:00 |
Cartell promocional de la setena edició del StQ Black. | Cedida
La setena edició del festival de música negra StQ Black, que organitza Sotasons amb l'Ajuntament de Sant Cugat, se celebrarà del 9 al 20 de juny del 2021 amb una programació sota el lema "Una qüestió de fe". Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web del festival. 

StQ Black s'iniciarà el 9 de juny amb una xerrada al Casal Torreblanca sobre la influència de la religió i les seves comunitats en la música afroamericana. El dijous 10, el grup A Ciegas tocarà al cicle de concerts de Jazzenviu al Bocamoll. 


Els dies 11 i 12, el Casino de la Floresta acollirà les actuacions de Koko Jean & The Tonics, Esmeralda Colette & The Mother Mass, Tonia Richii i The Slingshots. Diumenge 13, el Cor Dona Gospel, una iniciativa per ajudar a dones en situació de marginació social, cantarà al Claustre del Monestir. Dissabte 19, Urban Clash actuarà al Mercantic en una jornada dedicada a la música i la cultura urbana amb activitats de dansa o improvisació de hip-hop. El festival tancarà el dia 20 amb el concert de petit format de Guayaba a La Rampa 23. 

 

Participació