Torna la X Marxa Corredor Verd del Vallès aquest diumenge 30 de maig

El preu de les inscripcions s'incrementa tres euros a partir d'avui 24 de maig

Imatge de la novena edició  de la Marxa del Corredor Verd del Vallès.
Imatge de la novena edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès. | Club Munyantenc
Redacció
24 de maig del 2021
Actualitzat el 25 de maig a les 11:48h
La X Marxa Corredor Verd del Vallès, inicialment prevista l'octubre del 2020 i ajornada dues vegades a causa de la Covid-19, tindrà lloc finalment el diumenge 30 de maig. Es tracta d'una cursa que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, resseguint part l'Anella Verda de Terrassa.

L'itinerari de la cursa, en les modalitats de caminada i marxa nòrdica, es manté. Per una banda, el trajecte convencional de 21 km entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès i d'altra banda, una ruta més curta de 10 km entre Sant Quirze i Sant Cugat, coincidint amb la segona part de la MCVV. Per la seguretat de les persones participants i del voluntariat, la Marxa seguirà el protocol FEEC antiCovid-19 i totes les mesures sanitàries pertinents.

Les inscripcions estan obertes presencialment al Club Muntanyenc o en línia a través de la seva pàgina web. El preu és de 17 euros i 15 euros pels recorreguts de 21 km i 10 km, respectivament; aquest inclou una samarreta tècnica i avituallament.