Sant Cugat es prepara per acollir la reVolta

L'esdeveniment esportiu del ciclisme femení se celebrarà el proper 30 de maig

Sant Cugat acollirà la prova ciclista femenina, la ReVolta
Sant Cugat acollirà la prova ciclista femenina, la ReVolta | Volta a Catalunya
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:44h

Menys de deu dies perquè Sant Cugat aculli la segona edició de la reVolta, la cursa ciclista femenina organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya. Aquest diumenge 30 de maig, un centenar de ciclistes professionals creuaran amunt i avall la ciutat ja que serà punt de sortida i arribada de la prova esportiva. Un fet que inevitablement comportarà diferents afectacions de trànsit al municipi. 

Així doncs, es prohibirà l'estacionament de vehicles a tots els carrers per on passa el recorregut. A més a més, a l'avinguda Pla del Vinyet entre passeig Torreblanca i avinguda de Gràcia des de les 18 h del dissabte 29 fins a les 14 h de diumenge 30 de maig; i també es tancarà l'avinguda del Pla del Vinyet entre l'avinguda de Gràcia i la plaça Gabriel Ferrater de 7 h a 14 h del matí del 30 de maig. 

El recorregut

Un exigent itinerari "trencames" de 97 km per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès. Pel que fa a Sant Cugat, les corredores, i la caravana acompanyant, passaran pels següents punts de la ciutat:

· Sortida neutralitzada: avinguda Pla del Vinyet 14, a les 10 h. L’afectació  en aquesta zona es preveu fins a les 10.15 h.

· Recorregut de sortida: av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.

· Recorregut d’arribada. L’organització preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h, moment a partir del qual quedarà tallat tot el recorregut: C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.

· Arribada: avinguda Pla del Vinyet. Hora prevista, 13.05 h.

Les línies i les parades dels autobusos urbans no es veuran alterades per la cursa, tot i que sí que es podrien produir alguns retards en el servei.

Per la seva banda, el públic assistent al llarg del recorregut haurà de respectar les mesures habituals per la Covid-19, com són l'ús de mascareta i evitar les aglomeracions, procurant mantenir la distància de seguretat entre bombolles. Agents de la Policia Local, membres de Protecció Civil i Agents de Civisme vetllaran per la seguretat i pel bon funcionament de la jornada en col·laboració amb l’organització.