El Cor Infantil de Sant Cugat anima al jovent a participar en una flashmob

L'activitat és gratuïta i anima als joves de 8 a 16 anys a gaudir d'una experiència musical

Una càmera de televisió
Una càmera de televisió | Pixabay
Redacció
03 de juny del 2021

El Cor Infantil de Sant Cugat (Aula de So) ha organitzat una flashmob oberta per al jovent de Sant Cugat d'entre 8 a 16 anys per al dia Internacional de la Música. L'activitat és gratuïta i pretén animar als més joves a gaudir d'una experiència musical i d'una jornada en grup després de tant de temps de confinament i restriccions. 

La flashmob consistirà en un enregistrament professional d'un videoclip de la cançó hebrea "Hine ma tov", "un cant a la vida en societat", i per a participar-hi només caldrà registrar-se al web abans del 10 de juny per a rebre l'àudio. L'activitat constarà de tres parts: un únic assaig musical per a preparar l'enregistrament el dimarts 15 de juny de 19 h a 20.30 h; l'enregistrament del vídeo el dia 19 de juny pel matí; i finalment, la presentació d'aquest videoclip coincidint amb el Dia Internacional de la Música. 

El projecte Sant Cugat canta, promogut pel Cor infantil Sant Cugat, neix amb la intenció de visibilitzar la necessitat dels nens, nenes, nois i noies de la ciutat de tornar a gaudir de les activitats de lleure i formació d’una manera oberta després de tants mesos de no poder-ne gaudir en tota la seva dimensió.

El CISC vol reivindicar no només que la cultura és segura, sinó que, a més, ha de ser un motor per iniciar la recuperació social després d’un any terrible que ha deixat la societat, i molt en particular, el jovent i la cultura, molt tocats a tots nivells.