VÍDEO | Francesc Orella reivindica el patrimoni de Sant Cugat pel Dia Internacional dels Museus

L'actor es va passejar pel Monestir, el Claustre i el Celler Modernista

Redacció
19 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:49h
Francesc Orella passejant per l'interior del Claustre del Monestir
Francesc Orella passejant per l'interior del Claustre del Monestir

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, ahir 18 de maig, l'actor valldoreixenc Francesc Orella va passejar-se per alguns dels racons més emblemàtics de la ciutat. En un vídeo que es pot veure al canal de Youtube de l'Ajuntament, l'actor fa un repàs per la història que amaguen algunes de les construccions més emblemàtiques de la ciutat.

"Perquè conèixer la història, ens permet entendre molt millor el món on vivim. I aquí a Sant Cugat en tenim molta d'història. I molt poderosa" sentencia Orella. En el seu recorregut pel patrimoni del Museu, aquest explica la vida dels monjos al Monestir i el significat darrere alguns dels capitells del Claustre, construïts per l'escultor Arnau Cadell, així com la tradició vinícola al Celler Modernista.

Per commemorar aquest jornada, el Museu va organitzar un seguit de propostes gratuïtes durant el passat cap de setmana, amb la visita guiada a l'exposició Vila de Sant Cugat, 900 anys. Del 1120 al futur amb un paper central. A més, es van oferir sessions de contes per als més petits i vistes al Museu del Còmic, entre altres.