General

L'Ajuntament de Sant Cugat posa en marxa el servei d'atenció ciutadana per videotrucada

Des d'avui 14 de maig, els usuaris que requereixin dur a terme determinats tràmits, ja no hauran de desplaçar-se a les Oficines d'Atenció Ciutadana.

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 14 de maig de 2021 a les 12:00 |
L'Ajuntament de Sant Cugat posa en funcionament a partir d'avui 14 de maig, el servei d'atenció ciutadana mitjançant videotrucada, que es podrà emprar de dilluns a divendres d'11 h a 14 h. El servei s'inicia amb la voluntat d'ampliar el nombre de tràmits i plataformes online facilitant l'accés directe a les persones usuàries, oferint una atenció personalitzada i evitant desplaçaments innecessaris, contribuint així a una mobilitat més sostenible i a una millor gestió del temps.

Per accedir a l'atenció per videotrucada caldrà sol·licitar cita prèvia a través de la seu electrònica o al telèfon 010. Aquest nou sistema oferirà a la persona interessada una atenció personalitzada i més humana.


Lourdes Llorente, tinenta d'alcaldia de Transparència i Bon Govern, Participació i Barris, ha fet saber el repte que suposa des de l'Ajuntament "facilitar l'accés a la ciutadania a l'hora de fer tràmits administratius amb el major nombre de canals possibles", i ha assegurat que "seguim treballant per ampliar el servei d'atenció ciutadana amb més tràmits i més plataformes i garantir una administració pública oberta, accessible i transparent". 

El nou sistema comporta que els usuaris no hauran de desplaçar-se físicament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana en cas de requerir algun dels següents tràmits: alta al padró d'habitants o canvi de domicili, sol·licitud de volants d'empadronament o registre únic adreçat a altres administracions. 


Aquest mètode permetrà la identificació de la persona usuària i l'intercanvi de documents a través d'un núvol corporatiu de l'Ajuntament. A més, s'oferirà un servei d'assistència per a la tramitació electrònica per aquelles persones que ho necessitin. 

 

Participació