ENQUESTA Estàs a favor del projecte «Ragull Centre»?

Un projecte nascut a partir d'un conveni de col·laboració entre l'empresa Ferrer, propietària dels terrenys, i l'Ajuntament

Ragull Centre s'ubicarà a la rambla del Torrent d'en Xandri
Ragull Centre s'ubicarà a la rambla del Torrent d'en Xandri | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
NacióSantCugat
12 de maig del 2021

"Ragull Centre és una gran oportunitat per a Sant Cugat per generar més habitatge públic i contribuir a frenar l'emergència habitacional que patim". Amb aquestes paraules l'alcaldessa Mireia Ingla defensava el polèmic projecte nascut de l'acord amb Laboratoris Ferrer per impulsar una "nova centralitat" amb 118 habitatges (72 dels quals de protecció oficial), diversos locals i un supermercat.

No obstant això, el gegantí complex de 10 plantes més una ubicat en un solar de 10.000 m2 al polígon de Can Magí (barri de Monestir-Sant Francesc), no ha convençut a tothom. El govern local s'ha topat amb una contundent oposició per part dels partits de l'oposició i del veïnat que critiquen l'estigmatització i el trencament del'encaix urbanístic i arquitectònic de la ciutat. Durant aquesta setmana, el tripartit ha obert la porta a revisar el projecte per a trobar més consensos. I tu, com valores el projecte?