General

La plaça de Sant Pere tornarà a acollir el Mercat de Pagès a partir del 12 de juny

Les obres que impedien col·locar les parades amb prou distància i seguretat havien obligat a l'Ajuntament a traslladar temporalment el Mercat a la Rambla del Celler

El Mercat de Pagès torna a partir del 12 de juny a la Plaça de Sant Pere | Cedida
per NacióSantCugat, Sant Cugat | 12 de maig de 2021 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El tradicional Mercat de Pagès que organitza l'Ateneu Santcugatenc cada segon i últim dissabte de mes torna a la seva ubicació habitual a la plaça de Sant Pere. Les obres que des de feia uns mesos impossibilitaven mantenir les distàncies de seguretat i les mesures preventives de la Covid-19 havien obligat a traslladar temporalment el Mercat a la Rambla del Celler. 

El pròxim dia de mercat, el 29 de maig, aquest seguirà a la Rambla del Celler i el dissabte 12 de juny es traslladarà a la plaça de Sant Pere, un cop les obres ja hauran finalitzat.


El Mercat de Pagès seguirà així acollint els productors i paradistes habituals, compromesos amb els clients i la venda directa de productes ecològics i de proximitat.  

 

Participació