dansa

SORTEIG | Una entrada doble per la Gala Internacional d'homenatge a la dansa

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure la funció el dissabte 15 de maig a les 20 h al Centre Cultural Terrassa

per NacióSantCugat , 10 de maig de 2021 a les 17:00 |

El Centre Cultural Terrassa convida a un elenc de ballarins que ens mostrin un registre ben ampli de la dansa; des dels passos a dos més coneguts del ballet clàssic, a coreografies modernes i contemporànies i fins al flamenc i la dansa espanyola, en el que volem que sigui una gala internacional, homenatge a la Dansa!


La gala és un homenatge a la dansa que vol reconèixer els fruits que han donat escoles de dansa d’arreu del món amb joves promeses de la dansa que ja han obtingut el reconeixement del públic i de la crítica en diferents certàmens nacionals i internacionals. 

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure l'espectacle de Gala Internacional, Homenatge a la Dansael dissabte 15 de maig a les 20 h al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous 13 de maig a les 10 hores, i t'hi pots apuntar aquí:


 

Bases del sorteig:


- El termini per participar es tancarà el dijous 13 de maig a les 10.00 h. 

- Un cop fet el sorteig, NacióSantCugat contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

 
 

 

Participació