Cultura

Els Gausacs celebraran Sant Ponç amb activitats en el marc del 25è aniversari de la colla

Els actes tindran lloc el cap de setmana del 15 i 16 de maig

per NacióSantCugat , Sant Cugat, 10 de maig de 2021 a les 15:00 |
Els Castellers de Sant Cugat en una imatge d'arxiu. | Castellers de Sant Cugat.
Tot i la impossibilitat de fer castells a causa de la Covid-19, la colla dels Castellers de Sant Cugat no ha volgut deixar passar el Sant Ponç 2021. Per això han organitzat un seguit d'activitats dins dels actes de celebració del XXV aniversari dels Gausacs, que tindran lloc el cap de setmana del 15 i 16 de maig.

El dissabte 15 a les 12 h es durà a terme el veredicte del 7è Premi Literari  "Gausacs Amunt" al claustre del Monestir, que enguany ha comptat amb la participació de 247 persones. Durant l'acte, s'anunciaran els guanyadors i guanyadores de les diferents categories del concurs, que aquesta edició girava al voltant del tema de la resiliència. Diumenge 16 a les 11 h es podrà escoltar el concert dels Grabals, els músics dels Castellers de Sant Cugat. Tot seguit, a les 11.45 h, tindrà lloc la presentació del Gelat del XXV aniversari de la colla amb la col·laboració de la Geladeria Pros.


Tothom qui participi en els actes podrà optar a un tiquet de descompte per obtenir un gelat casteller a un preu reduït de dos euros que es podrà bescanviar a la Geladeria Pros durant tot el diumenge. Per últim, a les 12.15 h es representarà l'espectacle infantil Maginet tap de bassa de la companyia Peus Grossos, amb l'objectiu d'acostar el món casteller als infants de Sant Cugat. 

És obligatòria la inscripció als actes a través d'aquest enllaç, ja que es controlarà l'aforament per garantir la traçabilitat en cas d'algun positiu de Covid-19. 


 

Participació