Un barri de Sant Cugat, escenari de la nova sèrie de Netflix «El Inocente»

La producció va ser rodada íntegrament a Catalunya en diverses ciutats de la demarcació de Barcelona

El Inocente ha estat rodada íntegrament a Catalunya
El Inocente ha estat rodada íntegrament a Catalunya | Netflix
Redacció
10 de maig del 2021

Netflix torna a encapçalar una superproducció d'èxit, El Inocente. Una minisèrie d'intriga creada per Oriol Paulo i amb Mario Casas, José Coronado i Alexandra Jiménez com a caps de cartell. La producció espanyola, que està sent aclamada per la crítica, va ser rodada íntegrament a Catalunya en diverses ciutats de la demarcació de Barcelona. 

La capital catalana, l'Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Sabadell i Granollers són alguns dels racons escollits per rodar les aventures dels protagonistes Mat i Olivia. Una història però, que tampoc s'oblida de Sant Cugat. Ja en el primer capítol, la parella visita una tranquil·la urbanització del municipi vallesà a tocar de Collserola per traslladar-s'hi a viure, una àrea de Mas Gener que sortirà a la pantalla diverses vegades al llarg de la història. 

El Inocente, basada en la novel·la de Harlan Coben, és un misteriós trencaclosques compost de diverses peces i crims que s'hauran d'anar encaixant per descobrir la veritat. Una enigmàtica trama dividida en vuit capítols amb altes dosis d'intriga.