Cinc grans farmacèutiques participaran a la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els CEO de Roche, Grifols, Boehringer Ingelheim, Ferrer i Palex reflexionaran sobre el paper de la indústria farmacèutica en temps de pandèmia

La planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat.
La planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat. | Boehringer Ingelheim
Redacció
10 de maig del 2021
"La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia" és el títol de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial que es desenvoluparà al voltant del sector farmacèutic. L'acte tindrà lloc el pròxim dijous 13 de maig a les 12 h a l'Auditori d'Esade Creapolis. 

El fòrum empresarial comptarà amb les ponències dels CEO de cinc empreses referents en el sector farmacèutic, amb seu a Sant Cugat i que han estat al capdavant de la gestió de la crisi sanitària mundial. Per una banda el Vicepresident d'Innovació de Grifols, José Terencio i el Director General de Boehringer Ingelheim Espanya, Peter Plöger.

Per altra banda, el President i Conseller Delegat de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives, el CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell i el Chief Executive Officer de Ferrer, Mario Rovirosa. 

A més, l'acte comptarà amb la presència del Secretari General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, Raúl Blanco i la moderació del Sots-director de RAC1, Jofre Llombart. Per tal de seguir les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, la sessió es desenvoluparà en format híbrid: un reduït aforament presencial i un seguiment via streaming, registrant-se a través del següent enllaç.