El Dia Mundial del Comerç Just, protagonista de la programació del mes de maig de l'Ateneu

Amb inscripcions i cites prèvies, l'equipament cultural de Sant Cugat manté una àmplia programació

Ateneu Santcugatenc
Ateneu Santcugatenc | GSV
NacióSantCugat
04 de maig del 2021
L'Ateneu santcugatenc presenta la programació del mes de maig, farcida d'exposicions, xerrades i concerts, així com activitats específiques al voltant de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just. Com ja és habitual, bona part de les activitats requereixen reservar plaça i demanar cita prèvia per complir amb els aforaments permesos i les limitacions a causa de la pandèmia.

- Dimarts 4 de maig: "L'economia solidària a Sant Cugat, experiències per a la transformació ecosocial" (19 h al Parc de les Dones de la Floresta).
- Dimarts 4 de maig: Tertúlies literàries: Carlota Casas parla de José Agustín Goytisolo (19 h a l'Ateneu amb inscripció prèvia o al canal de youtube)
- Dijous 6 de maig: "Comerç just: per un nou model econòmic" (19 h a l'Ateneu i al canal de youtube)
Divendres 7 de maig: Trobada amb els artistes de l'exposició "Exploració en temps de tancaments" disponible fins a l'11 de maig (19 h a la sala d'actes de l'Ateneu)
- Dissabte 8 de maig: Celebració del Dia Mundial del Comerç Just. Activitats durant tot el matí (Pl. de l'U d'Octubre de 2017)
- Dissabte 8 de maig: Mercat de pagès (9 h a 14 h a la Rambla del Celler)
- Del 12 de maig al 14 de juny: Exposició del taller de pintura de l'Ateneu (a l'Espai de trobada de l'Ateneu)
- Dimecres 12 de maig: Projecció del documental"Nugkui, el espíritu del cacao" i debat amb Laura Lucio, d'ESF Perú, i una representant dels projectes a Perú. (19 h online)
- Dijous 13 de maig: "Banca ètica: l'alternativa" (19 h a l'Ateneu Santcugatenc i al canal de youtube)
- Del 14 de maig al 9 de juny: Exposició "Ànima i ales" de Sandra Martínez (inscripció prèvia per assistir a la inauguració a la Sala d'actes de l'Ateneu)
- Divendres 14 de maig: Conversa amb Laura Viladiego, coautora del llibre "Carro de combate. Consumir es un acto político" (19 h online)
- Dijous 20 de maig: La Cambra de l'Ateneu: Havard Enstad. Paisatges sonors (19 h a l'Ateneu amb inscripció prèvia i al canal de youtube)
- Divendres 21 de maig: Els Vespres al pati amb Raquel Lúa (20 h a l'Ateneu amb inscripció prèvia i al canal de youtube)
- Dimarts 25 de maig: Òpera entre copes: Els millors duets d'òpera: de Monteverdi a Puccini (19.30 h a la sala d'actes de l'Ateneu amb inscripció prèvia)
- Dijous 27 de maig: L'Ateneu Parla: Art i cervell, xerrada a càrrec del Catedràtic Alberto Prats (19 h a la sala d'actes de l'Ateneu amb inscripció prèvia i al canal de youtube)
- Dijous 27 de maig: Òpera entre copes: Els millors duets d'òpera: de Monteverdi a Puccini (20 h via Zoom  amb inscripció prèvia)

L'Ateneu recorda també que els finalistes del II Concurs de vídeo poemes ja es poden consultar a través de la seva pàgina web i votar el que més agradi al públic a través del canal de youtube abans de les 20 h del dilluns 17 de maig.