«Estàs morta»: obren la carta amb dues bales dirigida a Ayuso des de Sant Cugat

La direcció de la missiva està escrita a mà

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | ACN
NacióSantCugat
29 d'abril del 2021
Actualitzat el 30 d'abril a les 10:14h

El jutjat d'instrucció número 1 de Rubí ha aixecat el secret d'actuacions i ha fet públic el contingut de la carta amb dues bales a l'interior enviada a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, detectada pels sistemes de seguretat de Correus al centre de distribució de Sant Cugat, tal com recull La Vanguardia

Sense remitent, un sobre marró convencional i protegit per bombolles d'aire està dirigit a Ayuso acompanyat de la direcció de la seu del Partit Popular de Madrid -carrer Génova-, escrita a mà. A dins, dues bales del calibre 9 mm i un únic foli blanc doblat per la meitat. Manuscrit per una sola cara en boli negre es titlla a Ayuso de "puta i feixista" i conclou el text amb una amenaça: "Estàs morta". 

Ahir es va informar que la missiva provindria d'un sac del cèntric carrer de Balmes de Sant Cugat i que la policia ja tindria localitzades les possibles bústies des d'on va ser enviada. 

Amb aquestes dues ja són cinc les cartes amb bales que ministres, líders polítics i responsables policials han rebut els darrers dies, després de les que es van adreçar al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, al màxim dirigent de Podem, Pablo Iglesias, i a la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez.