La carta amb dues bales dirigida a Ayuso s'hauria enviat des del carrer de Balmes de Sant Cugat

La missiva provindria d'un sac del cèntric carrer santcugatenc i la policia ja tindria localitzades algunes possibles bústies

El carrer de Balmes de Sant Cugat, a tocar de la plaça d'Octavià
El carrer de Balmes de Sant Cugat, a tocar de la plaça d'Octavià | Anna Mira
NacióSantCugat
28 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:51h

La carta amb dues bales a l'interior dirigida a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va ser enviada des del carrer de Balmes de Sant Cugat. Així ho ha avançat El País que es remet a fonts policials. 



La missiva provindria d'un sac del cèntric carrer santcugatenc i la policia ja tindria localitzades les possibles bústies des d'on va ser enviada. 

Aquest matí també s'ha sabut que el jutjat d'instrucció número 1 de Rubí en funcions de guàrdia ha obert diligències prèvies per la carta amb dos projectils a l'interior enviada a la líder del PP madrileny detectada en una oficina de Correus de Sant Cugat del Vallès.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els Mossos han informat el jutjat sobre el sobre sospitós detectat aquest dimarts i aquest ha obert diligències. La missiva la van detectar el sistemes de seguretat de Correos al centre de distribució de Sant Cugat.

Amb aquestes dues ja són cinc les cartes amb bales que ministres, líders polítics i responsables policials han rebut els darrers dies, després de les que es van adreçar al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, al màxim dirigent de Podem, Pablo Iglesias, i a la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez.