Cultura

Una vintena de participants opten a guanyar el concurs de vídeo poemes de l'Ateneu

El públic podrà votar la proposta guanyadora d'entre els tres finalistes que esculli el jurat

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 27 d'abril de 2021 a les 15:00 |
La segona edició del concurs de vídeo poemes que organitza l'Ateneu Santcugatenc amb motiu de Sant Jordi ha comptat amb la participació de 17 candidats. La diversitat i originalitat de les propostes ha sorprès els organitzadors del certamen, que va néixer l'any passat durant el confinament i també va comptar amb 17 concursants. 

Ara, el jurat format per representants de l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural s'encarregaran de triar els tres finalistes, que s'anunciaran el dilluns 3 de maig. Serà el públic qui voti el vídeo poema guanyador del certamen a través del canal de youtube de l'Ateneu o la seva pàgina web. Finalment, el dimarts 11 de maig s'anunciarà vídeo poema amb més vots.


Entre les propostes rebudes, destaquen interpretacions d'autors reconeguts com Gabriel Ferrater, Salvador Espriu o Maria Mercè Marçal. Els més atrevits han optat per recitar poemes d'elaboració pròpia i múltiples formats: amb imatges, cantats o fins i tot fets amb mascaretes. Els tres vídeo poemes finalistes rebran un lot de llibres i un diploma i el guanyador gaudirà d'un curs gratuït a escollir d'entre els que ofereix l'Ateneu.  

 

Participació