Una vintena de participants opten a guanyar el concurs de vídeo poemes de l'Ateneu

El públic podrà votar la proposta guanyadora d'entre els tres finalistes que esculli el jurat

Redacció
27 d'abril del 2021
La segona edició del concurs de vídeo poemes que organitza l'Ateneu Santcugatenc amb motiu de Sant Jordi ha comptat amb la participació de 17 candidats. La diversitat i originalitat de les propostes ha sorprès els organitzadors del certamen, que va néixer l'any passat durant el confinament i també va comptar amb 17 concursants. 

Ara, el jurat format per representants de l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural s'encarregaran de triar els tres finalistes, que s'anunciaran el dilluns 3 de maig. Serà el públic qui voti el vídeo poema guanyador del certamen a través del canal de youtube de l'Ateneu o la seva pàgina web. Finalment, el dimarts 11 de maig s'anunciarà vídeo poema amb més vots.

Entre les propostes rebudes, destaquen interpretacions d'autors reconeguts com Gabriel Ferrater, Salvador Espriu o Maria Mercè Marçal. Els més atrevits han optat per recitar poemes d'elaboració pròpia i múltiples formats: amb imatges, cantats o fins i tot fets amb mascaretes. Els tres vídeo poemes finalistes rebran un lot de llibres i un diploma i el guanyador gaudirà d'un curs gratuït a escollir d'entre els que ofereix l'Ateneu.