Ingressa a presó un treballador del gimnàs de Rambla del Celler per abusar sexualment d'una menor

Eurofitness ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i ha traslladat el suport a la víctima

Imatge del gimnàs Eurofitness de Rambla del Celler
Imatge del gimnàs Eurofitness de Rambla del Celler | GSV
Redacció
26 d'abril del 2021
Actualitzat a les 21:57h
Un treballador del gimnàs municipal de la Rambla del Celler de Sant Cugat ha ingressat en presó preventiva acusat d'haver abusat sexualment amb penetració a una menor d'edat de 16 anys a l'interior de les instal·lacions. Els Mossos van detenir l'home, de 32 anys, el passat dimecres 21 d'abril, tal com va avançar el TOT i segons ha pogut confirmar NacióSantCugat.

El cos policial català no ha revelat més detalls del cas per tal de preservar el dret a la intimitat de la menor, però s'especula que la víctima i l'agressor es coneixen. Segons el Codi Penal, la diferència entre violació i abús sexual es basa en l'ús de força, violència o intimidació per tal de sobrepassar la resistència activa de la persona agredida. 

El centre Eurofitness, amb concessió pública, ha obert una investigació pròpia per esclarir els fets i ha traslladat el seu suport a la família de la víctima.

El col·lectiu feminista Hora Bruixa ha convocat una concentració de rebuig i protesta per aquest dimecres 28 d'abril a les 19 h a la plaça de la Vila, davant de l'Ajuntament de Sant Cugat.