El Volei Sant Cugat fa història i puja a la categoria de plata del voleibol espanyol

Les santcugatenques han guanyat la final de la fase final de la Primera Nacional al CD Badajoz Extremadura, per 3 sets a 0

El sénior B del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a Superlliga 2 Femenina
El sénior B del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a Superlliga 2 Femenina | DSV Club Voleibol
SantCugatCreix
26 d'abril del 2021
Paraules majors! El sénior B del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a Superlliga 2 Femenina, la categoria de plata del voleibol espanyol; ha conquerit la fase d'ascens a Superlliga 2, i s'ha adjudicat el títol de campió de Primera Nacional, entre 36 equips participants. 

Aquest diumenge, 25 d'abril, el DSV CV Sant Cugat B ha guanyat la final de la fase final de la Primera Nacional al CD Badajoz Extremadura, per 3 sets a 0. Així, el CV Sant Cugat B i el CD Badajoz Extremadura han aconseguit l'ascens a la Superlliga 2, com a campió i subcampió de la Primera Nacional 2020-2021.
 
L'equip el prepara per primera temporada Lucho Martín, que quan va arribar al CV Sant Cugat fa 4 temporades també va dirigir un any el sénior B. Les altres 2 temporades va entrenar el juvenil A. Tot i que no era un objectiu de club, Martín s'havia fixat l'objectiu no tan sols d'assolir una de les dues places d'ascens, sinó que també volia guanyar-lo. I així ha estat. "Hem fet un torneig espectacular, hem anat de menys a més. Les noies han jugat molt bé. Estem molt contents".

El vicepresident del DSV CV Sant Cugat, Alfons Guirao, s'ha mostrat molt orgullós per l'èxit d'aquest equip, en declaracions a SantCugatCreix. "Són jugadores del club, que fa molts anys que hi juguen i que van començar en les categories de base. Han fet un torneig espectacular", ha afirmat.

Ara, el club de Sant Cugat haurà de començar a buscar patrocinadors per poder competir la pròxima temporada 2021-2022 en la Superlliga 2. La inscripció s'ha de fer a finals de maig. Guirao ha explicat que "tenir dos equips en les dues categories més altes del voleibol espanyol significa una despesa econòmica important. Ara començarem a buscar patrocinadors i farem tot el que estigui en les nostres mans per poder jugar a Superlliga 2. El que també tenim clar és que no estirarem més el braç que la màniga".

En aquesta línia, Lucho Martín, ha assenyalat a SantCugatCreix que "si m'ho pregunta a mi, és clar que vull pujar a Superlliga 2, però sóc conscient que és difícil per una qüestió econòmica. La diferència de jugar a Primera Nacional a Superlliga 2 és molta. El club ha de fer molts números".

Si el CV Sant Cugat B acaba pujant, el CV Centro Comercial y Ocio 7 Palmas (CV JAV Olímpico) de Las Palmas, i CV Sant Cugat serian els dos clubs de l'Estat espanyol amb un equip a Superlliga 1 i un altre a Superlliga 2.