Cultura

Tornen els concerts a Can Monmany durant el mes de juny

La masia de Valldoreix recuperarà el Cicle de Concerts amb diversos recitals de música clàssica

per NacióSantCugat, Sant Cugat | 21 d'abril de 2021 a les 10:00 |
El Cicle de Concerts tornarà durant el mes de juny a la masia de Can Monmany, a Valldoreix, després de suspendre la passada edició per la Covid-19. Els concerts seran a les 21.45 h al pati del mas i comptaran amb les mesures de seguretat pertinents.

La primera funció del cicle anirà a càrrec de la flautista Elisabet Franch i el pianista Albert Guinovart el dissabte 5 de juny. Junts presentaran un recital de flauta i piano basat en obres del període Romàntic i una peça composta pel mateix Guinovart. El dissabte 12 de juny serà el torn d'El Trio Claret, format pel violinista Gerard Claret i els seus dos fills.


El grup interpretarà obres clàssiques de Bach, Beethoven o Mozart i cançons més modernes de Sinatra, Piazolla o Sting. El cicle tancarà dissabte 19 de juny amb el muntatge Eros i Psique de la flautista Patrícia de No i l'arpista José Antonio Domené, amb un ampli repertori d'obres de Bach i Rossini, entre d'altres. 

Les entrades anticipades es podran comprar a partir del 4 de maig per un preu de 10 euros a l'oficina de Cultura de l'EMD de Valldoreix a la Casa de la Vila. En cas que no s'esgotin les entrades anticipades, aquestes es vendran també una hora abans de l'inici dels concerts a taquilla. 

 

Participació