Tornen els concerts a Can Monmany durant el mes de juny

La masia de Valldoreix recuperarà el Cicle de Concerts amb diversos recitals de música clàssica

Redacció
21 d'abril del 2021
El Cicle de Concerts tornarà durant el mes de juny a la masia de Can Monmany, a Valldoreix, després de suspendre la passada edició per la Covid-19. Els concerts seran a les 21.45 h al pati del mas i comptaran amb les mesures de seguretat pertinents.

La primera funció del cicle anirà a càrrec de la flautista Elisabet Franch i el pianista Albert Guinovart el dissabte 5 de juny. Junts presentaran un recital de flauta i piano basat en obres del període Romàntic i una peça composta pel mateix Guinovart. El dissabte 12 de juny serà el torn d'El Trio Claret, format pel violinista Gerard Claret i els seus dos fills.

El grup interpretarà obres clàssiques de Bach, Beethoven o Mozart i cançons més modernes de Sinatra, Piazolla o Sting. El cicle tancarà dissabte 19 de juny amb el muntatge Eros i Psique de la flautista Patrícia de No i l'arpista José Antonio Domené, amb un ampli repertori d'obres de Bach i Rossini, entre d'altres. 

Les entrades anticipades es podran comprar a partir del 4 de maig per un preu de 10 euros a l'oficina de Cultura de l'EMD de Valldoreix a la Casa de la Vila. En cas que no s'esgotin les entrades anticipades, aquestes es vendran també una hora abans de l'inici dels concerts a taquilla.