Cultura

L'Espai Poètic d'enguany s'estrena amb el guanyador del Premi Gabriel Ferrater Francesc J. Gómez

El poeta barceloní compartirà un vespre per recitar i explicar la seva poesia mentre dialogui amb els assistents sobre les seves preocupacions i dèries poètiques.

per NacióSantCugat, 14 de gener de 2020 a les 16:00 |
El Mesón acollirà a Francesc J. Gómez per l'Espai Poètic | Sergi Baixas
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Espai Poètic d'enguany comença amb força. El guanyador del Premi Gabriel Ferrater de Poesia, Francesc J. Gómez, acudirà aquest dimecres 15 de gener a les 19.30 al Mesón de Sant Cugat. El poeta barceloní compartirà un vespre per recitar i explicar la seva poesia mentre dialogui amb els assistents sobre les seves preocupacions i dèries poètiques.

L'obra "A l'enfocall" és el primer poemari de Francesc J. Gómez; això no vol dir però, que la poesia no hagi estat present en la seva vida fins ara. Els seus estudis i publicacions sobre Ausiàs March, Bernat Metge, Roís de Corella o Jordi de Sant Jordi ens diuen tot el contrari. Tot aquest bagatge és responsable d'una poesia formalment perfecta i d'una maduresa extraordinària en el domini de la llengua i dels procediments retòrics i mètrics. Una veritable filigrana poètica.

 

Participació