ple municipal

Sant Cugat reclama una oficina de la Seguretat Social a la ciutat

La moció ha estat aprovada de manera institucional

per NacióSantCugat, 20 d'abril de 2021 a les 11:00 |
El ple municipal de Sant Cugat ha aprovat una moció institucional, proposada per Junts sobre la necessitat de disposar d'una delegació de la Tresoreria General de la Seguretat Social a la ciutat. Una oficina que pugui donar servei a persones demandants de feina, treballadors autònoms i empresaris de la ciutat, que actualment han de desplaçar-se a Cerdanyola del Vallès.

Segons dades de l’IDESCAT (Institut d’Estadística de Catalunya),a  desembre  de  2020  el nombre de persones afiliades a la Seguretat Social i empadronades a Sant Cugat era superior a 43.000i que, a data d’avui, hi tenim al voltant de 3.300 empreses establertes i, també, uns 8.000treballadors autònoms.


El document aprovat determina que disposar d’aquest servei és una mancança que cal resoldre i que, en el context de crisi social i  econòmica  actual,esdevé especialment important per la ciutadania tenir a l’abast els serveis necessaris  per  tal  de  dur  a  terme  totes  aquelles  gestions  necessàries  pel  seu  dia  a  dia,  tant  a  nivell individual com a nivell empresarial.

 

Participació