Sant Cugat reclama una oficina de la Seguretat Social a la ciutat

La moció ha estat aprovada de manera institucional

Redacció
20 d'abril del 2021
El ple municipal de Sant Cugat ha aprovat una moció institucional, proposada per Junts sobre la necessitat de disposar d'una delegació de la Tresoreria General de la Seguretat Social a la ciutat. Una oficina que pugui donar servei a persones demandants de feina, treballadors autònoms i empresaris de la ciutat, que actualment han de desplaçar-se a Cerdanyola del Vallès.

Segons dades de l’IDESCAT (Institut d’Estadística de Catalunya),a  desembre  de  2020  el nombre de persones afiliades a la Seguretat Social i empadronades a Sant Cugat era superior a 43.000i que, a data d’avui, hi tenim al voltant de 3.300 empreses establertes i, també, uns 8.000treballadors autònoms.

El document aprovat determina que disposar d’aquest servei és una mancança que cal resoldre i que, en el context de crisi social i  econòmica  actual,esdevé especialment important per la ciutadania tenir a l’abast els serveis necessaris  per  tal  de  dur  a  terme  totes  aquelles  gestions  necessàries  pel  seu  dia  a  dia,  tant  a  nivell individual com a nivell empresarial.