ple municipal

Sant Cugat ja disposa del nou Pla de Joventut fins al 2023

S'ha aprovat de manera definitiva al ple municipal

per NacióDigital, Sant Cugat | 20 d'abril de 2021 a les 09:00 |
Els regidors de Joventut, Alba Gordó i Marco Simarro, presentant el cartell del nou Pla Local de Joventut | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Cugat ja disposa del nou Pla Local de Joventut 2020-2023 per "potenciar i dignificar" les polítiques de joventut i donar resposta a les necessitats del col·lectiu. Després de presentar-se el passat mes de novembre, el ple d'abril ha aprovat definitivament el document que té per objectiu marcar les línies estratègiques i accions concretes que estructuraran les polítiques de l'Àrea de Joventut. 


Un "full de ruta" que s'ha elaborat a partir d'una diagnosi de la realitat juvenil al municipi (més de 500 enquestes), dividit en cinc grans eixos amb 18 objectius i derivats en 53 accions concretes.

Els cinc eixos es basen en: generar una oferta alternativa d'oci que promogui la cohesió social i les relacions saludables; promoure el feminisme i les relacions d'igualtat; facilitar els processos de formació i transició al món laboral; promoure l'esperit i el pensament crític; i fomentar la participació i generar una estratègia comunicativa pròpia enfocada al jovent. 

 

 

Participació