Les obres d'ampliació del passeig del Nard a Valldoreix s'acabaran després de l'estiu

Es recuperarà el doble sentit de circulació i les voreres seran accessibles

Obres al passeig del Nard de Valldoreix.
Obres al passeig del Nard de Valldoreix. | EMD
NacióSantCugat
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:36h
L'EMD de Valldoreix ha informat que l'ampliació del passeig del Nard estarà enllestida d'aquí a sis mesos, després de l'estiu. Així, es convertirà amb un carrer amb una amplada de prop de 10 metres en tot el tram que va des de l’avinguda Alcalde Ramon Escayola fins l’avinguda del Baixador.

Amb aquesta ampliació i reurbanització del vial l’administració valldoreixenca aconseguirà complir els objectius de recuperar el doble sentit de circulació de la via, per poder resoldre els problemes de mobilitat de la zona, així com de dotar les voreres de les condicions obligatòries d’accessibilitat. El projecte també servirà per millorar l’itinerari del transport públic.

Per realitzar l’actuació s’afectaran totes les parcel·les del costat est del passeig, fet que implicarà la modificació de la totalitat dels murs i les tanques de les finques afectades, que s’hauran d’enderrocar i tornar a construir de nou respectant, en la mesura del possible, el disseny original de cada finca.

Les obres de reurbanització del Pg. del Nard van començar a principis de març i consistiran en ampliar la secció del carrer en uns 2,35 metres, tal com està previst en el PGM, donant continuïtat al tram del passeig del Nard que discorre per Sant Cugat (sector de la Capella de Sant Joan), que actualment es troba sotmès a obres de millora.