Música

Sant Cugat acull el Premi BBVA de Música al Talent Individual amb dos finalistes locals

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 24 d'abril a l'Aula Magna del Conservatori Municipal de Música

per NacióSantCugat, 13 d'abril de 2021 a les 17:00 |

Els alumnes del Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat Ricard Prió (flauta travessera i en la categoria jove) i Guillem Sancho (guitarra i en la categoria júnior) participaran a la gran final del 5è Premi BBVA de Música al Talent Individual després de superar les semifinals.

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 24 d'abril a l'Aula Magna del Conservatori santcugatenc i hi participaran 18 joves d'arreu de l'estat en tres categories diferents. L'esdeveniment havia d'haver tingut lloc l'any passat però es va ajornar per la pandèmia. La selecció final i el lliurament de premis es podrà seguir a partir de les 17 h de la tarda en directe per streaming. 


La tinència d'alcaldia de Presidència, Pere Soler, ha exposat que "Sant Cugat està compromesa amb el talent musical i artístic, i el Conservatori i l’Escola de Música són un símbol de la ciutat. Aquests premis permeten la visualització de la feina que cada dia fan els i les mestres de música, i, més, en moments tan difícils com els que estem vivint per la pandèmia".

El Premi BBVA de Música al Talent Individual té com a objectiu potenciar la formació musical dels joves músics estudiants a Catalunya i facilitar que es puguin dedicar professionalment a aquesta faceta artística. Una convocatòria que s'adreça a estudiants de grau professional que cursen estudis reglats als Conservatoris Professionals, Centres Autoritzats de Grau Professional i Centres Integrats de Catalunya.


Aquest certamen està organitzat per l’Associació Catalana de Conservatoris de Catalunya i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport del BBVA, i en aquesta edició compta també amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i del Conservatori de Sant Cugat .

A l'edició d'enguany s'han presentat sis alumnes santcugatencs: Guillem Sancho, Francina Rosa, Laura González, Ana Fondevila, Ricard Prió i Paula Torres. 

 

Participació