sentència de l'1-O

Òmnium Sant Cugat recull més de 3.000 firmes per l'amnistia

per NacióSantCugat , 12 d'abril de 2021 a les 20:00 |
Pancarta d'Òmnium per l'amnistia a Sant Cugat | Òmnium Sant Cugat
Òmnium Sant Cugat ja ha recollit més de 3.000 firmes per portar la llei d'amnistia al Congrés dels Diputats. La recollida de signatures continuarà fins al maig en què, conjuntament amb les que s’estan recollint arreu de Catalunya, es presentaran al Congrés dels Diputats per la via del dret a petició. 

També s’han adherit a la campanya diverses entitats com els Geganters de Sant Cugat, la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat del Vallès, la Societat Coral La Unió Santcugatenca, els Diables de Sant Cugat del Vallès, l’Entitat Sardanista de Sant Cugat del Vallès-2000, Cal Temerari i l’Associació Amics de Pedra i Sang.


La campanya ha superat les 1.387 signatures recollides en el suport a la moció de la retirada de la medalla d’or a Juan Carlos I, que el ple de l’Ajuntament va aprovar en data 16 de novembre de 2020.

Òmnium segueix recollint signatures en el seu local al carrer dels Marges 31, els dimecres i dijous d’11 a 13 i els dimarts, dimecres i divendres de 18 a 20 h. El model de signatura es pot descarregar en la pàgina web amnistiaara.cat, web on les entitats també poden seguir adherint-se. 


Durant les properes setmanes hi haurà un centenar de parades arreu del país per recollir signatures a favor d'una llei d'amnistia pels presos polítics. La campanya d'Òmnium s'allargarà fins al 15 de març que és quan en teoria els partits registraran la llei al Congrés. 

 

Participació