atur

GRÀFIC | L'atur torna a caure a Sant Cugat per segon mes consecutiu

Actualment el municipi registra un total de 3.466 santcugatencs a les llistes de l'atur

per NacióSantCugat, 7 d'abril de 2021 a les 10:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'atur baixa a Sant Cugat per segon mes consecutiu, ara sí, acompanyat de la resta de ciutats del Vallès Occidental i del conjunt del país. Després de registrar un petit repunt durant el mes de gener, febrer i març mostren una tendència que s'havia observat l'últim trimestre de l'any i continua disminuint després d'arribar al pic d'agost del 2020 amb 3.584 santcugatencs aturats.

 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

Així doncs, la ciutat vallesana tanca el mes de març amb 26 aturats menys, unes dades que rebaixen el nombre total de santcugatencs sense feina a 3.466. Malgrat la reducció, aquesta xifra suposa que el 8, 29% de la població encara continui a les llistes de l'atur. Pel que fa a la comparativa respecte a l'any passat, en un escenari just anterior a la pandèmia, la ciutat en tenia 2.637, el que suposa un creixement anual al voltant del 34%.


Des de l'Ajuntament de Sant Cugat asseguren que continuaran treballant per recuperar les xifres d'abans de la crisi sanitària del coronavirus i crear nous llocs de treball, especialment, pels més vulnerables.

La tinència d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, ja va afirmar que l'objectiu és generar "ocupació de qualitat per combatre la precarietat laboral". En aquest sentit, està prevista aquest any la constitució de la Taula d'Ocupació per elaborar una resposta "comuna i transversal".




Altres notícies que et poden interessar




​ 



 

 

Participació