Denuncien 17 persones per fer «botellón» durant Setmana Santa a Sant Cugat

En total la Policia Local ha interposat 82 denúncies per incompliments de la normativa Covid

Un cotxe de la Policia Local de Sant Cugat
Un cotxe de la Policia Local de Sant Cugat | Aj. de Sant Cugat
Redacció
06 d'abril del 2021
La Policia Local de Sant Cugat ha denunciat a 82 persones durant les festes de Setmana Santa, entre el divendres 2 i el dilluns 5 d'abril, per incomplir les restriccions del coronavirus. Segons fonts municipals, 17 de les denúncies s'han fet a persones que estaven fent "botellón" bevent alcohol al carrer. 

Fins a 54 persones han estat denunciades per incomplir el confinament nocturn, marcat amb el toc de queda a les 22 hores. També s'han denunciat onze persones per fer reunions amb diferents grups bombolla, una pràctica prohibida per la normativa actual. 

Finalment, de les 82 persones denunciades, la Policia Local ha informat que 15 no portaven la mascareta posada. Cal destacar que des del passat mes de març, la Policia Local ja pot multar les persones que cometin infraccions lleus a la normativa contra la Covid-19. El nou cap de policia local va fer el requeriment a la Generalitat per tenir les competències i fer "un canvi de model cap a una policia de proximitat". La voluntat és "estudiar cas per cas".