Sant Cugat acollirà dues activitats del festival Primavera LIFE 2021

L'1 de maig dos duets cantaran al Claustre del Monestir i el 12, 13 i 14 de maig s'oferirà una masterclass dedicada a la cançó catalana i espanyola a l'Escola de Música Victòria dels Àngels

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, durant la presentació del Primavera LIFE 2021
L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, durant la presentació del Primavera LIFE 2021 | Cedida
Redacció
25 de març del 2021
El Festival Primavera LIFE presentarà en els pròxims mesos un recital a dos duets i una masterclass a Sant Cugat. Ambdues activitats formen part de la programació del festival, que enguany s'inicia al CaixaForum de Barcelona amb Winterreise, una producció escènica de Schubert el pròxim 28 de març a les 19 h. El director Rafael R. Villalobos s'estrenarà així a Barcelona, acompanyat del contratenor Xabier Sabata i Francisco Poyato al piano. 

El dissabte 1 de maig serà el torn de la soprano Elena Harsányl i el pianista Toni Ming Geiger, seguits pel baríton Michael Rakotoarivony i la pianista Teodora Oprisor. Totes dues agrupacions actuaran al Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès en una nova col·laboració amb l'Ajuntament del municipi.

La masterclass, programada del 12 al 14 de maig a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, anirà dedicada a la cançó catalana i espanyola, de la mà de David Alegret i Rubén Fernández. La formació acabarà amb un recital final al mateix centre el dissabte 15 de maig. 

El Primavera LIFE s'inclou dins del Life Victoria, cicle impulsat per la Fundació Victòria dels Àngels i que ret homenatge a la soprano barcelonina que dóna nom a la institució. El cicle ofereix recitals d'artistes internacionals, col·laboracions entre joves intèrprets i músics consolidats i activitats de tipus formatiu.